Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 13g9kcal0.7g1.2g0.1g0.4g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 21g46kcal3.8g0g3.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g110kcal9g2.6g7g0.8g
Valittu annoskoko114g55kcal4.5g1.3g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna57g28kcal2.3g0.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.1g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401