Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 39g60kcal7.5g0g3.3g0g
Paprika keltainen 23g7.1kcal0.2g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)16g5.5kcal0.3g1.1g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 7.8g1.5kcal0g0.1g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g18g16kcal0.9g2.9g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g189kcal18.2g12g7.2g4.2g
Valittu annoskoko115g95kcal9.1g6g3.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna57g47kcal4.6g3g1.8g1.1g
Arvot/100g100g83kcal7.9g5.2g3.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754