Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g79g99kcal16.6g0g3.6g0g
Sinappi 2.7g3.6kcal0.1g0.4g0.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g270kcal34.4g6.2g11.8g1.2g
Valittu annoskoko115g135kcal17.2g3.1g5.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g68kcal8.6g1.6g3g0.3g
Arvot/100g100g118kcal15g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102