Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Naudanliha keskiarvo 44g67kcal8.4g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Hapankaali (Rasilainen)22g3.9kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Smetana1.3g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g194kcal18.8g9.8g8.8g2g
Valittu annoskoko115g97kcal9.4g4.9g4.4g1g
Annoskoko puolitettuna57g49kcal4.7g2.5g2.2g0.5g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032