Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu44g96kcal3.7g2.8g7.9g0.6g
Ketsuppi, Felix3.3g3kcal0g0.7g0g0g
Sinappi 3.3g4.3kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka15g8.5kcal0.1g2.1g0g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio27g18kcal0.4g1.1g1.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)22g57kcal5.7g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g374kcal20g15g26.4g1.8g
Valittu annoskoko115g187kcal10g7.5g13.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g93kcal5g3.8g6.6g0.5g
Arvot/100g100g163kcal8.7g6.5g11.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493