Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g21g73kcal2.7g13.1g0.7g1.9g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 29g56kcal5.8g0.1g3.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti3.7g10kcal0.1g0.2g1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)4.7g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g330kcal18.4g32g13.4g5.4g
Valittu annoskoko115g165kcal9.2g16g6.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna57g83kcal4.6g8g3.4g1.4g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124