Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Amerikansekoitus, Apetit19g5.2kcal0.3g0.8g0g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.7g11kcal0.7g0g0.8g0g
Ruohosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g402kcal26.8g3g31.2g0.8g
Valittu annoskoko115g201kcal13.4g1.5g15.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna57g101kcal6.7g0.8g7.8g0.2g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.3g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531