Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka39g120kcal3.8g24g0.8g5.9g
Puolukka 37g15kcal0.2g2.5g0.2g1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 37g28kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g326kcal9.4g64.6g2.2g14.6g
Valittu annoskoko115g163kcal4.7g32.3g1.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna57g81kcal2.4g16.2g0.6g3.7g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g1g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480