Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.8g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Kirjolohifilee 47g77kcal7.8g0g5.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 7g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 23g30kcal0.5g6.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g298kcal18g17.6g16.8g3.4g
Valittu annoskoko115g149kcal9g8.8g8.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna57g75kcal4.5g4.4g4.2g0.9g
Arvot/100g100g130kcal7.8g7.7g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785