Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 63g29kcal0g6.9g0g0g
Mansikka 31g15kcal0.2g2.6g0.1g0.6g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Mannasuurimo 16g50kcal1.6g10g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g226kcal3.6g49g0.6g2.2g
Valittu annoskoko115g113kcal1.8g24.5g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g57kcal0.9g12.3g0.2g0.6g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.3g0.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970