Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g83g91kcal19g0g1.7g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g6.7g27kcal2.2g0g1.9g0g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g509kcal44.4g11.4g31.8g1.2g
Valittu annoskoko115g254kcal22.2g5.7g15.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g127kcal11.1g2.9g8g0.3g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480