Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g53kcal1.8g10.8g0.3g0.5g
Kauralese 2.8g10kcal0.5g1.3g0.2g0.5g
Paprika punainen 47g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g16g38kcal2.5g0.2g3.1g0g
Broilerifileesuikale (Atria)19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g411kcal19.4g29.2g23.6g4g
Valittu annoskoko115g205kcal9.7g14.6g11.8g2g
Annoskoko puolitettuna57g103kcal4.9g7.3g5.9g1g
Arvot/100g100g179kcal8.4g12.7g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051