Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl41g142kcal5.7g0.2g13g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g16g12kcal0.9g1.7g0g0g
Piparjuuri, annos 10g2.2g0.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 11g44kcal0.2g0.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g409kcal14.4g6.8g35.4g1.2g
Valittu annoskoko115g205kcal7.2g3.4g17.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g102kcal3.6g1.7g8.9g0.3g
Arvot/100g100g179kcal6.3g3g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940