Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal3.9g0g3.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)10g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Kesäkurpitsa17g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour5.6g17kcal0.2g0.2g1.7g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa11g34kcal2.6g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g242kcal14.8g7g17g2.4g
Valittu annoskoko115g121kcal7.4g3.5g8.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna57g61kcal3.7g1.8g4.3g0.6g
Arvot/100g100g106kcal6.5g3.1g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148