Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Puuroriisi3.5g12kcal0.2g2.7g0.1g0.1g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%21g27kcal4.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g112kcal10.4g8.8g4g1.8g
Valittu annoskoko115g56kcal5.2g4.4g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g28kcal2.6g2.2g1g0.5g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432