Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 6.3g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g6.3g16kcal0.2g0.3g1.7g0g
Piparjuuri, annos 10g7.8g2.9kcal0.4g0.9g0g0.6g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g107kcal2.8g12.6g5.2g3.6g
Valittu annoskoko115g54kcal1.4g6.3g2.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna58g27kcal0.7g3.2g1.3g0.9g
Arvot/100g100g47kcal1.2g5.5g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767