Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g19g18kcal3.8g0g0.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )19g66kcal3.4g11.1g0.7g1.1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g16g12kcal0.4g0.8g0.7g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu1.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 13g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g231kcal17.2g26.2g5g3.2g
Valittu annoskoko115g115kcal8.6g13.1g2.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna58g58kcal4.3g6.6g1.3g0.8g
Arvot/100g100g100kcal7.5g11.4g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572