Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g2.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Hunaja 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g146kcal11.2g8.2g7.2g2.4g
Valittu annoskoko115g73kcal5.6g4.1g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g37kcal2.8g2.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.6g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821