Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Paprika punainen 334g98kcal3.1g15g1.3g6.3g
Lehtikaali 209g83kcal7.2g8.5g1.3g4.2g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g334g902kcal60.1g6.7g70.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.5kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g2261kcal145.2g78g146.2g26.6g
Valittu annoskoko1140g1131kcal72.6g39g73.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna570g565kcal36.3g19.5g36.6g6.7g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230