Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 333g737kcal58.2g0g56.6g0g
Paprika, punainen83g21kcal0.7g3.8g0.3g1.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto208g583kcal39.5g0g45.8g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Voitaikina Myllyn Paras 500g416g1602kcal25.4g123.6g112.3g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g5967kcal252.4g268.2g430.6g21g
Valittu annoskoko1140g2983kcal126.2g134.1g215.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna570g1492kcal63.1g67.1g107.7g5.3g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295