Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio300g841kcal7.5g10.5g84.1g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 285g849kcal4.3g18.2g85.6g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 120g24kcal0.8g3.6g0.1g2.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro45g14kcal0.9g1.9g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Hunaja 20g65kcal0.1g15.8g0g0g
Sinappi (teollinen)15g19kcal0.7g2.1g0.9g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Anjovis-filee, 1 kpl90g189kcal8.6g12.6g11.7g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 90g20kcal0.3g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g4188kcal51.8g156.4g366.6g19.2g
Valittu annoskoko1140g2094kcal25.9g78.2g183.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna570g1047kcal13g39.1g91.7g4.8g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171