Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 585g267kcal17.6g28.1g8.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)351g442kcal38.6g1.1g31.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 190g653kcal19.4g133.1g2.3g6.7g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo12g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2282g2889kcal151.2g324.6g104.2g13.4g
Valittu annoskoko1141g1445kcal75.6g162.3g52.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna571g722kcal37.8g81.2g26.1g3.4g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326