DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 61g19kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkokaali keräkaali 683g190kcal8.1g27.7g1.4g14.3g
Voi vähäsuolainen 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Siirappi 19g58kcal0g14.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha328g545kcal62.3g0g32.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2282g1999kcal144.4g92.4g109.2g30.6g
Valittu annoskoko1141g1000kcal72.2g46.2g54.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna571g500kcal36.1g23.1g27.3g7.7g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464