Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g229g64kcal1.4g13.6g0.5g5.7g
Parsakaali brokkoli 267g94kcal12.3g5.2g0.8g6.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka198g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Kiinankaali 194g39kcal3g4.4g0.6g1.7g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g21g38kcal0.5g8.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2282g540kcal40.2g72g4.8g34.8g
Valittu annoskoko1141g270kcal20.1g36g2.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna571g135kcal10.1g18g1.2g8.7g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703