Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 188g228kcal39.9g0g7.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g125g31kcal5.3g5.3g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)88g306kcal14g56g2.3g5.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g78g219kcal14.8g0g17.2g0g
Ranskankerma Valio94g263kcal2.3g3.3g26.3g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2285g2229kcal153.8g137g117.8g13.8g
Valittu annoskoko1143g1115kcal76.9g68.5g58.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna571g557kcal38.5g34.3g29.5g3.5g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597