Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl3529g12353kcal494.1g17.6g1129.4g0g
Sipuli (kuorittu)1961g529kcal25.5g94.1g3.9g33.3g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g1373g1057kcal78.2g149.6g4.1g0g
Piparjuuri, annos 10g196g73kcal8.8g21.6g0.6g14.7g
Vesi1961g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 980g3823kcal20.9g21.6g411.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35669kcal1255g609g3099.6g96g
Valittu annoskoko10000g17835kcal627.5g304.5g1549.8g48g
Annoskoko puolitettuna5000g8917kcal313.8g152.3g774.9g24g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940