Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 188g129kcal9.5g17.6g0.8g5.8g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1.1g1.5g2.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g150g114kcal24g2.1g1.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g590kcal70.6g48.2g9.4g15.8g
Valittu annoskoko1143g295kcal35.3g24.1g4.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna572g148kcal17.7g12.1g2.4g4g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234