Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell401g442kcal92.3g0g8.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g20g3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka20g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g34g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Herne-maissi-paprika, Pirkka134g92kcal5.4g14.7g1.1g4.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 535g517kcal16.1g104.8g1.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g2120kcal228.8g241.6g22.6g20.4g
Valittu annoskoko1144g1060kcal114.4g120.8g11.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna572g530kcal57.2g60.4g5.7g5.1g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566