Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty525g734kcal27.1g146.7g3.6g17.8g
Chorizo makkara, annos 100g350g909kcal38.5g17.5g76.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)219g44kcal1.3g7.7g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8.7g8.4kcal0.1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2289g3632kcal135.2g350.8g187g36.6g
Valittu annoskoko1144g1816kcal67.6g175.4g93.5g18.3g
Annoskoko puolitettuna572g908kcal33.8g87.7g46.8g9.2g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332