Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 111g356kcal29.7g0g26.6g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 222g66kcal4.2g7.8g0.6g5.4g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g222g67kcal3.3g10g0.9g5.6g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g139g153kcal4.2g4.4g13.9g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g111g178kcal2.3g4.2g16.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6.7g14kcal0.9g1.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2290g1666kcal89.2g55.6g118.6g22.2g
Valittu annoskoko1145g833kcal44.6g27.8g59.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna573g417kcal22.3g13.9g29.7g5.6g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401