Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 133g101kcal2.5g20.6g0.3g1.3g
Lanttu 109g32kcal1.1g5g0.3g2g
Porkkana 84g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 31g11kcal0.6g1.4g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton125g275kcal14g3.1g23.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2290g945kcal39.6g72g52.8g14.2g
Valittu annoskoko1145g472kcal19.8g36g26.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna573g236kcal9.9g18g13.2g3.6g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320