Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 625g184kcal3.5g33.1g1.2g11.9g
Atria sika-nauta jauheliha 23%313g844kcal53.1g0g71.9g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g5g19kcal0.6g3.1g0.3g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g56g506kcal0g0g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2290g3218kcal120.6g91.2g260g30g
Valittu annoskoko1145g1609kcal60.3g45.6g130g15g
Annoskoko puolitettuna573g805kcal30.2g22.8g65g7.5g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650