Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g501g125kcal5g24.5g1g12.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g416kcal47.6g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaattimurska Eldorado244g49kcal2.9g8.5g0.2g3.4g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g94g272kcal31g1.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2290g1754kcal174.4g73.8g84.6g33.8g
Valittu annoskoko1145g877kcal87.2g36.9g42.3g16.9g
Annoskoko puolitettuna573g438kcal43.6g18.5g21.2g8.5g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763