Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g2797g10629kcal151g895.1g699.3g47.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Tomaatti 2448g557kcal13.7g84.4g7.3g34.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1399g4183kcal251.7g16.8g349.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots175g1084kcal50.7g22.7g96.2g6.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1399g1850kcal36.8g44.8g167.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)350g441kcal38.5g1g31.5g0g
Juusto, mozzarella 699g1823kcal130.1g0g142g0g
Sipuli, tuore699g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42142kcal1363.2g2196.8g3060.4g200.6g
Valittu annoskoko10000g21071kcal681.6g1098.4g1530.2g100.3g
Annoskoko puolitettuna5000g10536kcal340.8g549.2g765.1g50.2g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905