Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g12g12kcal0.2g3g0g1.3g
Mantelirouhe, 1 rkl24g139kcal5.1g1.3g12.1g2.8g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl60g30kcal0g6.6g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g300g180kcal1.2g45g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä150g255kcal1.5g66g1.5g0g
Flora Vanilla 12%300g570kcal13.5g48g36g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g300g195kcal33g12.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g2761kcal109g365g101g8.2g
Valittu annoskoko1146g1380kcal54.5g182.5g50.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna573g690kcal27.3g91.3g25.3g2.1g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301