Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g180g810kcal13.9g122.4g28.8g6.5g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g200g710kcal11.6g6g71g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g200g540kcal16g24g40g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g300g330kcal1.5g45g15g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 60g179kcal0g12.5g8.9g0g
Kahvilikööri60g172kcal0g19.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini8g28kcal6.8g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g80g320kcal0g80g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g6968kcal100.8g635.4g408.6g13g
Valittu annoskoko1146g3484kcal50.4g317.7g204.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna573g1742kcal25.2g158.9g102.2g3.3g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743