Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)218g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Chili paprika punainen98g39kcal2g8.8g0g0g
Tomaattimurska 2181g641kcal12.2g115.6g4.4g41.4g
Vesi2181g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 48g146kcal4.6g6.5g11.3g0.8g
Sokeri 17g71kcal0g17.4g0g0g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4.4g13kcal0.5g0.9g0.4g1.9g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)1745g1466kcal106.4g279.2g5.2g89g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1745g2382kcal46.6g424.3g39.8g61.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1745g2896kcal331.5g0g174.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15453kcal1014.2g1729.8g472.2g398.8g
Valittu annoskoko10000g7726kcal507.1g864.9g236.1g199.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3863kcal253.6g432.5g118.1g99.7g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530