Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g563g135kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g338g95kcal2g20.1g0.7g8.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g17g152kcal0g0g16.9g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g225g270kcal7.2g10.1g22.5g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2295g1303kcal32g98.6g82.4g40.4g
Valittu annoskoko1148g651kcal16g49.3g41.2g20.2g
Annoskoko puolitettuna574g326kcal8g24.7g20.6g10.1g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208