Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g561g696kcal25.3g140.3g3.4g5.6g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g421g543kcal87.6g0g21.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g70g133kcal23.9g1.1g3.5g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Paprikajauhe 8.4g27kcal1.2g1.5g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g2896kcal280.2g300.8g59.2g25.2g
Valittu annoskoko1148g1448kcal140.1g150.4g29.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna574g724kcal70.1g75.2g14.8g6.3g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416