Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g56g218kcal0.1g54.3g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g140g134kcal1.5g25.5g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g112g1008kcal0g0g112g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g3174kcal25g240.2g227.4g28.6g
Valittu annoskoko1148g1587kcal12.5g120.1g113.7g14.3g
Annoskoko puolitettuna574g794kcal6.3g60.1g56.9g7.2g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234