Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 305g1618kcal0.9g1.5g182.9g0g
Sokeri 296g1202kcal0g295.8g0g0g
Kananmuna kuoreton296g424kcal35.5g0g29.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 122g408kcal0.1g99.5g0.1g1.7g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g87g540kcal18.7g10.7g48.2g6.3g
Sokeri 42g170kcal0g41.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g8723kcal110.4g898.6g521.6g16g
Valittu annoskoko1148g4362kcal55.2g449.3g260.8g8g
Annoskoko puolitettuna574g2181kcal27.6g224.7g130.4g4g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563