Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g600g1140kcal90g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)200g120kcal2g9g8g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6g32kcal0g0g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 30g91kcal2.6g16.6g0.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g3736kcal219.2g246.4g207.6g26.8g
Valittu annoskoko1148g1868kcal109.6g123.2g103.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna574g934kcal54.8g61.6g51.9g6.7g
Arvot/100g100g163kcal9.5g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857