Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)444g618kcal49.3g1.8g46.2g0g
Sokeri 157g639kcal0g157.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g500kcal0g0g55.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g413kcal12.3g84.2g1.4g4.2g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g11g43kcal0g10.9g0g0g
Raparperi 185g62kcal1.3g10.2g0.2g2.6g
Mansikka 126g59kcal0.6g10.6g0.3g2.4g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g4707kcal128.2g558.2g207.2g18.6g
Valittu annoskoko1148g2354kcal64.1g279.1g103.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna574g1177kcal32.1g139.6g51.8g4.7g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692