Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g609g165kcal7.9g29.2g1.2g10.4g
Herkkusieni 853g136kcal17.9g2.6g2.8g12.8g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Porkkana 804g263kcal5g44.7g1.6g20.5g
Bataatti, kuorittu 1072g868kcal16.8g180.4g0.5g32.2g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 3655g4352kcal527.8g0g249.6g0g
Vesi1706g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl487g414kcal6.8g21.4g34.1g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g780g2495kcal117g0g233.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17458kcal1403.8g567.8g1047.8g153.2g
Valittu annoskoko10000g8729kcal701.9g283.9g523.9g76.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4365kcal351g142g262g38.3g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938