Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g21g83kcal1.5g12.9g2.9g0.2g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa33g33kcal3.7g1g1.7g0g
Karpalo 17g5.4kcal0.1g0.6g0.1g0.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio17g23kcal0.5g1.1g2g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g467kcal13.8g68.2g15.2g1.4g
Valittu annoskoko115g233kcal6.9g34.1g7.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna58g117kcal3.5g17.1g3.8g0.4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.7g6.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239