Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 10g8.1kcal0.2g1.7g0g0.3g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)21g7.3kcal0.3g1.4g0g0.3g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g13g46kcal3.3g8g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g190kcal8.6g26.6g5.6g4.8g
Valittu annoskoko115g95kcal4.3g13.3g2.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna57g47kcal2.2g6.7g1.4g1.2g
Arvot/100g100g83kcal3.7g11.6g2.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959