Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 20g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g93kcal2.4g14.4g2.4g2.2g
Valittu annoskoko115g47kcal1.2g7.2g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna58g23kcal0.6g3.6g0.6g0.6g
Arvot/100g100g41kcal1g6.3g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644