Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g31g30kcal6.2g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Makaroni, tumma 31g112kcal4.2g20.5g0.9g1.8g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g26g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g26g31kcal0.9g0.9g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g377kcal23.4g47g9.2g3.6g
Valittu annoskoko115g189kcal11.7g23.5g4.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna58g94kcal5.9g11.8g2.3g0.9g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001