Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell31g34kcal7.2g0g0.7g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g25g90kcal3.6g14.7g1.7g2.3g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g29g50kcal3.3g6.6g0.5g3.8g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)18g31kcal0.3g0.6g3g0.8g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g13g15kcal0.5g2.6g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g439kcal29.8g49g12.4g14.6g
Valittu annoskoko115g220kcal14.9g24.5g6.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna58g110kcal7.5g12.3g3.1g3.7g
Arvot/100g100g191kcal13g21.3g5.4g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023