Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 67g214kcal17.8g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras5.8g16kcal0.5g3g0.1g0.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 19g8.7kcal0.6g0.9g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g487kcal38.4g9.8g32.8g2.4g
Valittu annoskoko115g244kcal19.2g4.9g16.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g122kcal9.6g2.5g8.2g0.6g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347